https://haziizek.hu/

20.000Ft felett INGYENES kiszállítás

Szállítás átvevőpontra: 990 Ft-tól

1-3 munkanap és Nálad a csomag

20.000 Ft felett INGYENES kiszállítás

Szállítás átvevőpontra: 990 Ft-tól

1-3 munkanap és Nálad a csomag

Ft
0

Top 5 ajándékötlet Chiliőrülteknek

Szerző: Hornyák István

Szerző: Hornyák István

A házi ízek egyik alapítójaként fő célom, hogy a chili kultúra az egész ország lakosságának a szívét megdobogtassa valamilyen szinten. Prémium termékeinkkel és a jövőben tudásanyagainkkal, receptjeinkkel szeretnénk kedveskedni a rajongóinknak.

  • Igazi chilifanatikus: Igen ez az a kategória ahol nem igazán van határ.  Mikor a szerettednek elmész és megveszed az általad brutálisnak vélt szószt és jön a kérdés tőle: Erősebb nem volt? :D. Ha a párod szereti az extra erős termékeket és bírja is, illetve szereti élvezni a paprika jellegzetes, finom ízét akkor a Carolina Reaper 100g-os szószunkkal nem tudsz mellélőni. Reaper termékünk még az igazi chilifanatikusoknak is könnyet csal a szemébe. 
  • Erős ízvilágot kedvelők: Ahol az íz és az erő maximális összhangban van. Ha kedvesed, családtagod szereti a magyar ételeket, ízeket akkor a Jolokia 4x termékünk a tökéletes választás. Paprikás markáns ízének köszönhetően tökéletesen passzol minden ételbe. Erősségét a Bhut Jolokia chili adja a maga 1.000.000 Shu-s erősségével.

  • Közepesen erőset kedvelő ínyencek: Ahol az íz előtérbe kerül a csípősséggel szemben és egy valódi ízkavalkád alakul ki a szájban. Nos ha szeretted íz elképzelésére ismertél akkor a Chipotle szószunk a számodra megfelelő választás. A finoman paradicsomos, füstölt jalapeno íz találkozása az ételen fejti ki tökéletes hatását. Ajánljuk húsokra, pizzákra, szendvicsekre.

  • Kevésbé erőset kedvelők: Itt már a chili hatása a háttérbe szorul és előtérbe kerül a gyümölcsös, lágy, kellemes íz amiért a Mangó selymes, édeskés íze a felelős. A Mango Shake szószunkat a kellemesen csípős ízvilágot kedvelő ismerősöknek ajánljuk.  Felhasználása: desszertekbe, fehérhúsokhoz, házi Hamburgerhez vagy akár fagylaltra csepegtetve ajánljuk.

  • Ínyencek: Ahol semmi más nem számít csak az íz. Termékpalettánk kialakításánál maximálisan odafigyeltünk a csípőset nem kedvelők igényeire is. Így ha chilimentes ajándékban gondolkodsz akkor tudjuk ajánlani a Füstölt Só termékünket. Az egyik nagy slágertermékünk. Felhasználása univerzális a füstös só kellemes intenzív íze bármilyen jellegű ételhez tökéletesen passzol legyen az akár Halászlé, Babgulyás vagy  sültkrumpli.

    Kipróbálnád termékeinket?
    Itt azonnal el tudsz kezdeni válogatni!

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel:

Facebook
Twitter
Pinterest

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    Kosár tartalma
    Vásárolj még 20000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz.
    Jelenleg üres a kosárVissza a shopba
      Számítsa ki a szállítást
      kupon felhasználása

        Termékek keresése

        Értesülj elsőként legújabb termékeinkről