https://haziizek.hu/

20.000Ft felett INGYENES kiszállítás

Szállítás átvevőpontra: 990 Ft-tól

1-3 munkanap és Nálad a csomag

20.000 Ft felett INGYENES kiszállítás

Szállítás átvevőpontra: 990 Ft-tól

1-3 munkanap és Nálad a csomag

Ft
0

A Prémium chili ötlete...

A családommal mindig is kedveltük a csípős ízeket, de a nyugati országokkal ellentétben, ha itt bementünk egy üzletbe sajnos nem találtunk megfelelő erősségű és ízű chili szószokat! A hegyes erős pedig egy Habanero vagy szellem chili után már nem nyújtott eleget! Innen jött az ötlet, hogy kezdjünk el saját szószókat gyártani!
2010-ben elültettük az első chili palántáinkat és a termésből különböző extra erős szószokat készítettünk! Pár hét alatt családi és baráti körben elfogytak a termékeink aminek köszönhetően 2012-ben két év receptekkel való kísérletezés és tökéletesítés után piacra bocsátottuk Pokol Pista nevű termékünket, ami nagy sikert aratott! Újabb két év telt el, de itt már a brand tökéletesítésén dolgoztunk és 2014-ben létre jött a Chilion vagy más néven a Premium chili!
házi ízek pisti ádám
házi ízek hírnév

Hírnév, Tapasztalat, Új fejlesztések...

Azóta különböző fesztiválok keretében bejártuk az Országot valamint Hollandiát és Ausztriát! Ennek köszönhetően nagyon sokan megismertek minket és nem csak a termékeink, de Szentlőrinc városunk hírnevét is vittük magunkkal mindenhova!
Mivel rengeteg ötletünk van még mostanra, elérkezettnek láttuk az időt, hogy új termékekkel is megjelenjünk, így megalkottuk a Chilion – Házi Ízeket! Ez a név hűen tükrözi, hogy nem csak csípős termékeink vannak és a Házilag készített receptúrákat is magában foglalja, valamint azt a gondoskodást és odafigyelést amit a termékek elkészítése során megkövetelünk magunkkal szemben!
Nálunk minden kézzel készül úgy, és olyan minőségben, mint ha a logónkon látható Nagyink (a receptek fő megalkotója) a családunknak készítené a termékeket!

Elindult a Chilion - Házi Ízek 😉

Egy új brand, új külső, de változatlan ízvilág! Chilion Next ➜ Chilion Házi Ízek a következő lépcsőfok a márkanév életében!

Ezentúl nem csak pörköltbe, babgulyásba, halászlébe, húslevesbe tudunk chiliket ajánlani, hanem már az ételek mellé savanyúságokat, elkészítésükhöz fűszereket, vagy az ebéd után frissítőnek szörpöket is! Fogyasszátok egészséggel! 🙂

házi ízek rólunk logó

Mámorító ízvilág a világ legerőssebb paprikáiból! Aki egyszer megkóstolja állandóan ezt kívánja!
Nem hiszed? Próbáld ki!
Íz és erő!

Csak prémium minőségű paprikából készülnek a termékeink. Egyéb hozzávalókból is csak a legjobbat használjuk!
Kiváló minőség!

A családdal fejlesztettük ki a termékek receptjét! Hosszas ízlelés és kísérletezés után jutottunk el a végleges ízvilágig!
Eredeti recept!

0
  Kosár tartalma
  Vásárolj még 20000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz.
  Jelenleg üres a kosárVissza a shopba
   Számítsa ki a szállítást
   kupon felhasználása

    Termékek keresése

    Értesülj elsőként legújabb termékeinkről