https://haziizek.hu/

20.000Ft felett INGYENES kiszállítás

Szállítás átvevőpontra: 990 Ft-tól

1-3 munkanap és Nálad a csomag

20.000 Ft felett INGYENES kiszállítás

Szállítás átvevőpontra: 990 Ft-tól

1-3 munkanap és Nálad a csomag

Ft
0

Szállítási információk

Magyarország területén a csomagokat az MPL Futárszolgálat szállítja.
A csomagautomatáknál az utánvétes fizetés csak bankkártyával lehetséges.
Jelenleg személyes átvétel Szentlőrincen történik előzetes egyeztetés alapján.  

MPL futárszolgálat:
Házhozszállítás esetén érvényes szállítási díjak. A kiszállítás költsége belföldre irányuló szállítási módok esetében súlyhatár nélkül:
Házhoz szállítás: 1.490 Ft
Az utánvét költsége + 490 Ft.
Csomagbiztosítás: + 200Ft (opcionális)
A csomag legfeljebb 50 x 31 x 35 cm méretű max. tömege 20 kg lehet. Ha túllépi a 20 kg-t, nem tudjuk ezen szállítási módot biztosítani!

Szállítási idő: sikeres rendelést követően 3-5 munkanap.

MPL csomagbiztosítás +200 Ft
Gyorsított soronkívüli csomagfeladás +390 Ft
 
MPL Csomagautomata:
Az MPL Csomagautomata gyors átvételt tesz lehetővé. Az sms-ben kapott kód és telefonszáma megadásával jut hozzá rendeléséhez, amit bármikor átvehet.
MPL Csomagautomata: 990 Ft                                 
További információ: https://www.posta.hu/csomagautomata
 
MOL és Coop Posta Pont:
Posta Pont (postán maradó csomag): 990 Ft  MOL/Coop PostaPont): 990 Ft  Teljesítési határidő:
A teljesítési határidő a megrendelés visszaigazolásától számítva 3-5 munkanap. Az ezen határidőtől való eltérést jelezzük minden esetben e-mailben.

Ingyenes szállítás:
20.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Viszonteladói szállítás:
Viszonteladó partnerek szállítási költsége: 1.990 Ft
Külföldi szállítás esetén: 7.500 Ft – 1 db termék vásárlása esetén 4.500 Ft


Kiszállítási fontos tudnivalók:

A megrendelések kézbesítését munkanapokon 8 és 17 óra között – előzetes egyeztetés nélkül – az MPL futárszolgálat végzi.
Ha a Vásárló ebben időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Vásárló biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.
 
A csomag aktuális helyzetéről a Szolgáltató értesítést küld a Vásárló részére e-mailben a megadott email címre a szállítás előtti munkanapon.
 
Amennyiben a Vásárló a futárszolgálat által megjelölt időpontban nem tartózkodik a megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár újra megkísérli a csomag kézbesítését. Amennyiben a második kézbesítési kísérlet is meghiúsul a futár értesítést hagy a szállítási címen és a csomagot 10 munkanapig megőrzi a posta. Ha ez időn belül nem jelentkezik a vásárló akkor a csomagot vissza küldik a feladónak.
 
A futárszolgálat a csomag Szolgáltatótól való átvételét követően e-mail értesítést küld a Vásárlónak, mely e-mailben található linkre kattintva a Vásárlónak lehetősége van a szállítási időpont módosítására, valamint a csomagszám alapján, a küldemény online történő követésére.
 
Ha a Vásárló sérülést tapasztal a csomagoláson, az átvétel során, akkor a futártól ne vegye át a terméket és küldje vissza. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét a Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Amennyiben a sérült csomagot és árut a megrendelő átveszi, de nem jegyzőkönyvezteti a futárral, azt utólagosan nem áll módunkban kicserélni ez csak és kizárólag érvényes jegyzőkönyvvel lehetséges. Kivételt képez ez alól, ha a vásárló a megrendeléskor weboldalunkon kötött csomagbiztosítást. Ebben az esetben a sérült termék telephelyünkre visszaérkezését követően vagy egyénileg megállapodott igazolást felmutatva a termék cseréjét a szolgáltató szintén azonnal biztosítja.


Szentlőrinc, 2020.03.01.
Begovácz Ádám

0
  Kosár tartalma
  Vásárolj még 20000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz.
  Jelenleg üres a kosárVissza a shopba
   Számítsa ki a szállítást
   kupon felhasználása

    Termékek keresése

    Értesülj elsőként legújabb termékeinkről